Ezgi Naz Gökhan Alkan'ın Mesajlarını İfşa Ettiği İddialarını Reddetti! Hesaplarım Hacklendi Dedi!

Yasak Elma'nın yıldızlarından Gökhan Alkan'ın özel mesajlarını ifşa ettiği iddia edilen ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Naz, konuyla ilgili bir açıklama daha yaparak Twitter ve Instagram sayfalarının hacklendiğini yapılan paylaşımların kendisi ya da Gökhan Alkan ile alakalı olmadığını belirtti. 

 

Yasak Elma'nın yıldızlarından Gökhan Alkan'ın özel mesajlarını ifşa ettiği iddia edilen ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Naz, konuyla ilgili bir açıklama daha yaparak Twitter ve Instagram sayfalarının hacklendiğini yapılan paylaşımların kendisi ya da Gökhan Alkan ile alakalı olmadığını belirtti. Dün Yasak Elma dizisinin oyuncularından Gökhan Alkan ile özel mesajlarını ifşa ettiği için gündeme gelen ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Naz, konuyla ilgili bir açıklama daha yaparak Twitter ve Instagram sayfalarının hacklendiğini yapılan paylaşımların kendisi ya da Gökhan Alkan ile alakalı olmadığını belirtti.

 

Instagram sayfasından yaptığı ifşa açıklamasında "Twitter ve Instagram hesaplarım başka birinin eline geçmişti yapılan paylaşımlar sahtedir. Çıkan haberler asılsızdır. Böyle bir olay ve görüşme yaşanmadı. Görseller gerçek değildir. Bu yazılanların ne benimle ne de Gökhan Alkan'la alakası yoktur. Bu yapılan asılsız haberler için hukuki işlem başlatılacaktır." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medya sayfalarının hacklendiğini belirtti.