Ezgi Selek Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ezgi Selek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Selek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ezgi Selek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Ezgi Selek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Selek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Selek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ezgi Selek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ezgi selek kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ezgi Selek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

12 Nisan 1999 tarihinde dünyaya gelen ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Selek boğa burcudur. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk bölümünde okuyan ünlü sosyal medya fenomeni Youtube’da yaptığı yayınlarla tanınmaktadır. Güzelliği ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni, yayınladığı içeriklerle her geçen gün sosyal medyada başarısını arttırmaktadır. Instagram’da 62.K takipçisi bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Youtube’da 35.2K aboneye sahiptir.



Etiketler: