Ezgi Selek Sosyal Medyanın Oluşturduğu Güzellik Algısını Eleştirdi!

Sosyal medya günümüzde güzellik algıları oluşturmaya devam ediyor. herkesi estetik yaptırmaya, belli kıyafetleri satın almaya, belli kilolara ya da belli vücut hatlarına sahip olmaya itiyor. Ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Selek yayınladığı videosunda bu konuya değinirken, bu yaklaşımı eleştirdi. 

 

Sosyal medya günümüzde güzellik algıları oluşturmaya devam ediyor. herkesi estetik yaptırmaya, belli kıyafetleri satın almaya, belli kilolara ya da belli vücut hatlarına sahip olmaya itiyor. Ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Selek yayınladığı videosunda bu konuya değinirken, bu yaklaşımı eleştirdi. Son dönemde yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Selek yayınladığı videosunda sosyal medyanın estetik konusunda oluşturduğu algıyı eleştirdi. 

 

Yayınladığı videosunda son zamanlarda her canlı yayında dile getirilen estetik konusunu ele alan ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan güzellik algısını eleştirdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.