Ezgi Şenler'den Yangın İsyanı! Dilerim En Kötü Şekilde Can Verirsiniz!

TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Şenler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında çıkan ve henüz kontrol altına alınamayan yangınlarla ilgili açıklamalar yaparken yaşanan duruma isyan etti. 

 

TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Şenler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında çıkan ve henüz kontrol altına alınamayan yangınlarla ilgili açıklamalar yaparken yaşanan duruma isyan etti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ezgi Şenler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında çıkan ve henüz kontrol altına alınamayan yangınlarla ilgili açıklamalar yaparken yaşanan duruma isyan etti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Allah'ım delireceğim. Bu kadar kötü ve vicdansız olamazsınız! Deliricem! Hem bütün canlılara, hem de gezegene bunu yapamazsınız! Dilerim bunu yapanlar en feci şekilde can vererek ölürsünüz!" ifadelerini kullanan Şenler sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;