Ezgi Şenler Setlerdeki İlginç Anısını Anlattı! Çiğ Tavuk Yedim!

Rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ve şimdilerde Teşkilat dizisinde Pınar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ezgi Şenler, yaptığı açıklamada setlerde yaşadığı ilginç anılarını anlattı. 

 

Rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ve şimdilerde Teşkilat dizisinde Pınar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ezgi Şenler, yaptığı açıklamada setlerde yaşadığı ilginç anılarını anlattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran, şimdilerde Teşkilat dizisinde Pınar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ezgi Şenler yaptığı açıklamada setlerde yaşadığı ilginç anılarını anlattı.

 

ezgi senler cig tavuk yedim dedi

 

Çiğ tavuk yedim!

 

Sabah gazetesinden Merve Yurtyapan'ın haberine göre geçtiğimiz yıl oynadığı Çatı Katı Aşk dizisindeki mutfak sahnesine vurgu yapan ünlü oyuncu o sahnede yaşanan ilginç olayları anlattı. Ünlü oyuncu, rol gereği kendisini arkadaşlarıyla birlikte gittiği bir mekanın mutfağında kavganın içinde buldu. Aşçılarla karşılıklı kavgaya dönüşen çekimlerde bir anda tencereler ve bazı ürünler havada uçuştu. İşte bu sırada Şenler'in yüzüne çiğ tavuk geldi. Ünlü oyuncu, yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "Setlerde yaşadığım en ilginç olaydı, o sahneyi çekerken çiğ tavuk yedim, iğrençti. Her yerim çiğ tavuk olmuştu. O sahneyi unutamıyorum." 



Etiketler: