Ezgi Zorba Black Widow ve Morbius'un Birbirlerine Bağlı Olduklarını Söyledi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Zorba ya da namı diğer Ezgi'nin Kanalı, yayınladığı videosunda Black Widow ve Morbius'un fragmanlarını değerlendirirken iki filmin birbirine bağlı olduğunu iddia etti. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Zorba ya da namı diğer Ezgi'nin Kanalı, yayınladığı videosunda Black Widow ve Morbius'un fragmanlarını değerlendirirken iki filmin birbirine bağlı olduğunu iddia etti. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Zorba, yayınladığı videosunda Black Widow ve Morbius'un fragmanlarını değerlendirirken iki filmin birbirine bağlı olduğunu iddia etti. 

 

Yayınladığı videosunda Black Widow ve Morbius'un fragmanlarını değerlendiren ve  iki filmin birbirine bağlı olduğunu iddia eden ünlü sosyal medya fenomeni bu konudaki tahminlerini detaylarıyla anlattı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.