Ezgi Zorba Frozen 2 Filmini Yorumladı!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi yorumları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda ingilizcesi Frozen 2 olarak bilinen animasyon filmi Karlar Ülkesi 2 hakkındaki yorumlarını takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi yorumları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda ingilizcesi Frozen 2 olarak bilinen animasyon filmi Karlar Ülkesi 2 hakkındaki yorumlarını takipçileriyle paylaştı. Youtube'da son dönemde yayınladığı sinema yorumları ile dikkat çeken ünlü Youtuber Ezgi Zorba Karlar Ülkesi 2 filmini izlerken, film ile ilgili yorumlarını takipçileriyle paylaştı. 

 

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Frozen 2 (Karlar Ülkesi 2) filmini izleyen ünlü Youtuber filmi beğendiğini ifade ederken, hikaye ile ilgili eleştirilerini detayları ile anlattı. Anna, Elsa, Kristoff, Sven ve Olaf 'ın yeni macerası nasıldı? Senaryoda ne tür kusurlar vardı? sorularına yanıt verdiği içeriği ile ünlü Youtuber, kısa sürede binlerce kez izlenirken sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Ezgi Zorba'nın Karlar Ülkesi 2 filmi ile ilgili düşünceleri;