Ezgi Zorba Mulan Filmi İle İlgili Düşüncelerini Paylaştı!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda Mulan filmi hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda Mulan filmi hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Ezgi Zorba, yayınladığı videosunda Mulan filmi hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Yayınladığı videosunda Mulan filmi ile ilgili "Mulan 2. Fragmanı Yayınlandı ve Hala İzlemediğimiz 1.Fragmanla birlikte bir tepki videosu çektik! Mushu 'nun kaderi ile, Fa Mulan veya Hua Mulan hakkında gerçeklerle ilgili konuştuk ve tabii ki Anıl yine oyuncaklarını ortaya döktü..." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber bu içeriği ile kısa sürede binlerce kez izlenirken sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan takip edebilirsiniz.