Ezgi Zorba Netflix'in Atiye Dizisini Değerlendirdi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda Netflix'in 27 Aralık'ta ilk bölümü ile ekranlara gelecek Atiye dizisini yorumladı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda Netflix'in 27 Aralık'ta ilk bölümü ile ekranlara gelecek Atiye dizisini yorumladı. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Ezgi Zorba, yayınladığı videosunda Netflix'in ikinci Türk dizisi Atiye hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. 

 

Yayınladığı videosunda Netflix'in ikinci Türk dizisi Atiye için "Beren Saat Netflix Türkiye'nin Yeni Dizisi Atiye ile büyük ses getirecek olabilir ama Atiye fragman tepkisi benim beklediğim kadar etkili olmadı. Ama neden? Atiye böyle mi olmalı? 27 Aralık'ta öğreneceğiz. Muhtemelen yeni yılda yeni yılın ilk videosu da Atiye dizi si olmuş olacak. Bakalım, Mehmet Günsür ve Beren Saat ile Göbeklitepe efsanesi nasıl işlenecek?! Takipte kalın!" ifadelerini kullanan ünlü Youtuber dizi ile ilgili düşüncelerini detayları ile anlattı. 

 

Kısa sürede binlerce kez izlenen Atiye dizisi yorumu ile izleyenleri bilgilendiren ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Ezgi Zorba'nın Atiye dizisi ile ilgili düşünceleri..