Ezgi Zorba Wonder Woman 2 Fragmanını Değerlendirdi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda geçtiğimiz gün çıkan Wonder Woman 2 (Wonder Woman 1984) fragmanını değerlendirdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda geçtiğimiz gün çıkan Wonder Woman 2 (Wonder Woman 1984) fragmanını değerlendirdi. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile dikkat çeken ünlü Youtuber Ezgi Zorba, yayınladığı videosunda bu kez Warner Brothers'ın yapımcılığını üstlendiği DC Comics'in Wonder Woman karakterinden esinlenerek beyaz perdeye taşınan Wonder Woman 2 fragmanını değerlendirdi. 

 

Yayınladığı videosunda Wonder Woman 2 fragmanını değerlendiren ünlü Youtuber "Wonder Woman 1984 Fragmanı yayınlandı ve hasta halimle de olsa, gece gece birden gelen bu harika kadın için tepki videosu çekmek için kamera karşısına geçtik. Sonuç iyi oldu mu? Bilemiyorum. Siz fragmanı beğendiniz mi Wonder Woman 2 sizce nasıl olacak, yeni kostümün özelliklerini biliyorsanız yorumlarda bekliyoruz! Gal Gadot yine harika görünüyor ona lafım yok :)" ifadelerini kullanırken, filmin fragmanı hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

İşte Ezgi Zorba'nın Wonder Woman 2 ya da Wonder Woman 1984 filminin fragmanı hakkındaki düşüncelerinin detayları;