Facebook'un Resmi Instagram ve Twitter Hesapları Hacklendi!

Geçtiğimiz gün teknoloji dünyasının devlerinden Facebook, resmi Instagram ve Twitter hesaplarının OurMine isimli bir grubun hacklemesiyle şoka uğradı. 

 

Geçtiğimiz gün teknoloji dünyasının devlerinden Facebook, resmi Instagram ve Twitter hesaplarının OurMine isimli bir grubun hacklemesiyle şoka uğradı. Sosyal medya kanallarının devlerinden Facebook'un Twitter ve Instagram sayfaları OurMine isimli hacker grubu tarafından hacklendi. 

 

Daha önce NFL sayfalarınında kontrolünü ele geçiren OurMine isimli hacker grubu Facebook'un Twitter ve Instagram hesaplarının kontrolünü cuma öğlen saatlerinde ele geçirirken, şirket halen sayfalarında tam kontrolü sağlamış değil. Facebook'un resmi Twitter ve Instagram sayfalarının kontrolünü ele geçiren OurMine isimli grup, şirketin hesaplarından paylaştıkları mesajda "Facebook bile hacklenebilir olduğunu gösterdi. Ama en azından güvenlik önlemleri Twitter'dan iyi. Sayfanızın güvenliğini arttırmak için bizimle temasa geçin." ifadelerini kullanan hacker grubunun bu paylaşımı teknoloji dünyasında büyük ses getirdi.