Fadik Sevin Atasoy Murat Karahan İle Sahnede Düet Yaptı! 25 Yıllık Dostunu Oyunculuğa Davet Etti!

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fadik Sevin Atasoy dün gece Devlet Opera ve Bale Genel Müdürü Murat Karahan ile sahnede düet yaparken, sosyal medyada yaptığı paylaşımda düet görüntüleri ile takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. 

 

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fadik Sevin Atasoy dün gece Devlet Opera ve Bale Genel Müdürü Murat Karahan ile sahnede düet yaparken, sosyal medyada yaptığı paylaşımda düet görüntüleri ile takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fadik Sevin Atasoy dün gece Devlet Opera ve Bale Genel Müdürü Murat Karahan ile sahnede düet yaparken, sosyal medyada yaptığı paylaşımda düet görüntüleri ile takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. 

 

fadik sevin atasoy murat karahan ile duet yapti sosyal medyada gundem oldu

 

Şimdi de ben seni oyunculuğa davet ediyorum!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 25 yıllık arkadaşı Devlet Opera ve Bale Genel Müdürü Murat Karahan ile sahnede yaptığı düetin görüntülerini paylaşan ünlü oyuncu Fadik Sevin Atasoy "25 yıllık dostluk dile kolay, öğrencilik yıllarımızda konservatuvar koridorlarındaki müzikal şakalaşmalarız, kimse bilmez ama Murat çok da iyi bir oyuncudur. O dün geceki muazzam konserinde nasıl beni birlikte düet söylemeye ikna etti ise. Şimdi de sıra sende @tenormuratkarahan ben de seni oyunculuğa davet ediyorum:) Şaka bir yana sahneyi seninle paylaşmak büyük zevkti" ifadelerini kullandı. Düet görüntüleri için takipçilerinden "Fadik, müthişsin Kocaman tebrikler İkinizi yan yana izlemek ne büyük zenginlik", "Canım Fadik muhteşemsin, gerçek sanatçı böyle olur", "Canım benim tebrik ediyorum ne güzel bir performans olmuş" gibi yorumlar alan ünlü oyuncu sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o düet,