Fahriye Evcen'den Ebru Şallı'ya Başsağlığı Mesajı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram sayfasından kendisi ve eşi Burak Özçivit adına bir süredir hastanede lenfoma tedavisi gören ve geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Ebru Şallı ve Harun Tan'ın 8 yaşındaki oğulları Pars için bassağlığı mesajı yayınladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram sayfasından kendisi ve eşi Burak Özçivit adına bir süredir hastanede lenfoma tedavisi gören ve geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Ebru Şallı ve Harun Tan'ın 8 yaşındaki oğulları Pars için bassağlığı mesajı yayınladı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram sayfasından kendisi ve eşi Burak Özçivit adına bir süredir hastanede lenfoma tedavisi gören ve geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Ebru Şallı ve Harun Tan'ın 8 yaşındaki oğulları Pars için bassağlığı mesajı yayınladı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Tarifi mümkün olmayan bir acı.. Sevgili Ebru ve Harun'a en derin duygularımızla başsağlığı diliyoruz.. Seni de o kelebek kalbinden öpüyoruz Pars" ifadelerini kullanan Evcen bu paylaşımıyla dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;