Fahriye Evcen'den Eşi Burak Özçivit İle Romantik Paylaşım! Eşine Kavuştu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ile yaptığı araba paylaşımı ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ile yaptığı araba paylaşımı ile beğeni topladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ile yaptığı araba paylaşımı ile beğeni topladı. 

 

Fahriye Evcen Özçivit ile Burak Özçivit mutlu evliliklerini sürdürüyorlar. İki çocuk annesi olan Fahriye Evcen Özçivit son olarak, eşi Burak Özçivit ile romantik bir pozlarını paylaştı. Kendisi gibi oyuncu olan Kuruluş Osman dizisinin yıldızı Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen Özçivit, ekrandan uzak bir şekilde iki oğlu ile beraber sakin bir yaşam sürdürüyor. Son olarak Bergüzar Korel hakkında yaptığı yorum ile gündem olan Fahriye Evcen Özçivit, eşi Burak Özçivit ile bir pozlarını paylaştı.

 

fahriye evcen den esi burak ozvicit ile romantik paylasim

 

FAHRİYE EVCEN'DEN BURAK ÖZÇİVİT İLE YENİ PAYLAŞIM

 

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve vaktini tamamen çocuklarına adayan Fahriye Evcen Özçivt, eşi Burak Özçivit ile çekildikleri fotoğraf karesini paylaştı. Ünlü oyuncu ile eşinin verdikleri el ele poz, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.