Fahriye Evcen'den OÄŸlu Karan'ın DoÄŸum Günü Ä°çin Duygu Dolu Satırlar!

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oÄŸlu Karan'ın doÄŸum günü için duygu dolu satırlar kaleme aldı. 

 

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oÄŸlu Karan'ın doÄŸum günü için duygu dolu satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Fahriye Evcen Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü sebebiyle herkesin evine kapanmak zorunda olduÄŸu ÅŸu zor günlere de vurgu yaparak oÄŸlu Karan'ın doÄŸum günü için duygu dolu satırlar kaleme aldı. 

 

Daha önce hiç bu kadar anlamlı gelmemiÅŸti bunu söylemek! Ä°yi ki doÄŸdun oÄŸlum! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Karan'ım.. GülüÅŸün dünyada duyduÄŸum en güzel ses, kokun aldığım en güzel koku.. Gözlerin gördüÄŸüm en güçlü ışık.. Gökyüzündeki yıldızdan da, güneÅŸten de daha parlak bana yüzün.. Kutup yıldızım.. Sen gülünce içimde çiçekler açıyor. Senin canın yandığında, bir sızı saplanıyor kalbime.. Sen meÄŸer kalbimin ta kendisiymiÅŸsin.. Kalbimm.. Hep iyi ol Karan'ım. Ve bil ki, bu uzun yolda ben hep senin yanındayım.. Daha önce hiç bu kadar anlamlı gelmemiÅŸti bunu söylemek; Ä°yi ki doÄŸdun oÄŸlum.. Ä°yi ki..  Annen :)" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoÄŸun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

 

Not: Fotoğraf Fahriye Evcen'in Instagram sayfasından alınmıştır.