Fahriye Evcen Hastaneden Taburcu Oldu! Kerem Kime Benziyor?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fahriye Evcen, önceki Çarşamba ikinci kez anne olurken, hastaneden taburcu olurken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fahriye Evcen, önceki Çarşamba ikinci kez anne olurken, hastaneden taburcu olurken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fahriye Evcen, önceki Çarşamba ikinci kez anne olurken, hastaneden taburcu olurken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Kerem en çok Karan'a benziyor!

 

Geçtiğimiz çarşamba günü ikinci kez anne olan Fahriye Evcen, taburcu oldu. Hastane önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Evcen, "Kerem, Karan'a çok benziyor. O da gelip gördü kardeşini ve çok mutlu oldu" dedi. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit 2017'de evlenmişti. Çiftin oğulları Karan, 2019'da doğmuştu. Bir süredir ikinci kez anne ve babalık heyecanını yaşayan Evcen ile Özçivit'in çocukları geçen çarşamba günü dünyaya geldi. Çift, bebeklerine, "Kerem" adını verdi. Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Fahriye Evcen, hastaneden taburcu oldu. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Fahriye Evcen, "Her şey çok iyi geçti. Benim de bebeğin de sağlığı gayet iyi. Karan'a çok benziyor. O da kardeşini görünce çok mutlu oldu" dedi. İkinci kez babalık heyecanı yaşayan Burak Özçivit ise, "İlk doğumda Fahriye'yi yalnız bırakmamıştım, ikincisinde de doğuma girdim" ifadelerini kullandı.



Etiketler: