Fahriye Evcen'in Yaptığı Herşey Oğlu Karan İçin!

Sosyal medyada oğlu Karan ile yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, oğlunun yüzünü göstermeden yaptığı paylaşımda oğlu Karan'ın can güvenliği için aldığı önlemlerle takipçilerinden tam not aldı. 

 

Sosyal medyada oğlu Karan ile yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, oğlunun yüzünü göstermeden yaptığı paylaşımda oğlu Karan'ın can güvenliği için aldığı önlemlerle takipçilerinden tam not aldı. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Fahriye Evcen, oğlunun yüzünü göstermeden yaptığı paylaşımda oğlu Karan'ın can güvenliği için aldığı önlemlerle takipçilerinden tam not aldı.

 

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, minik oğlu Karan ile birlikte sosyal medyadan renkli bir paylaşım yaptı. Beykoz'daki evlerinin bahçesinde oğlunun yüzünü göstermeden bir paylaşımda bulunan Fahriye Evcen'in havuzlarında bir takım önlemler aldığı görüldü. Oyuncu çift, küçük ve hareketli olan Karan'ın can güvenliği için havuzun etrafını koruyucu ağla kapattı.

 

fahriye evcen karan guvenlik