Fahriye Evcen Meyve Aşerdi! İşte O Paylaşım!

Sosyal medyada ikinci bebeğine hamile olmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medyada aktif olarak paylaşımlarına devam ederken, sabaha karşı aşerdiği meyve tabağını takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada ikinci bebeğine hamile olmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medyada aktif olarak paylaşımlarına devam ederken, sabaha karşı aşerdiği meyve tabağını takipçileriyle paylaştı. Sosyal medyada ikinci bebeğine hamile olmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medyada aktif olarak paylaşımlarına devam ederken, sabaha karşı aşerdiği meyve tabağını takipçileriyle paylaştı. 

 

Burak Özçivit ile ikinci çocuklarını bekleyen Fahriye Evcen, sabaha karşı saat 03:26'da incir ve kızılcık aşerdi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından meyve tabağını paylaştı. 2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, şimdilerde ikinci kez anne ve baba olmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü yenen Evcen, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Hamilelik sürecini dinlenerek geçiren 36 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz gün sabaha karşı 03:26'da meyve aşerdi.

 

fahriye evcen meyve aserdi

 

CANI İNCİR VE KIZILCIK ÇEKTİ

 

Sosyal medyadan günlük hayatından sık sık kesitler yayınlanan Fahriye Evcen, incir ve kızılcık olan meyve tabağını şaşkın yüz emojisi ile yayınladı.

 

FAHRİYE'NİN HEYECANI ARTIYOR

 

Evcen, geçtiğimiz günlerde de tekne turunda verdiği pozları takipçileriyle paylaşmıştı. Beyaz bikini ve şortunu mavi bir gömlekle tamamlayan Evcen'in karnının belirginleşmesi de dikkatlerden kaçmamıştı.



Etiketler: