Fahriye Evcen Oğluyla Keyifli Anlarını Takipçilerinin Beğenisine Sundu!

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fahriye Evcen sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda oğluyla keyifli anlarını paylaştı. 

 

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fahriye Evcen sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda oğluyla keyifli anlarını paylaştı. 

 

En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 37 yaşında 2 çocuk annesi olan Fahriye Evcen, bu kez oğluyla olan eğlenceli anlarını takipçileri ile paylaştı. Anne- oğlun sevgi dolu paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni aldı. Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra eşi Burak Özçivit ve oğullarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Fahriye Evcen, aile hayatına dair paylaşım yapmaya devam ediyor. Son zamanlarda çıktığı yurt dışı seyahatleri ve yaptığı reklam anlaşmalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu bu kez oğlu Karan ile eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımın ardından kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı.

 

MARKA ANLAŞMASIYLA GÜNDEME GELMİŞLERDİ!

 

2016 yılında dünyaevine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, 2019 yılında ilk oğulları Karan'ı 2023 yılında ise ikinci oğulları Kerem'i kucaklarına alarak ilk kez anne baba olmanın hissettirdiği heyecanı yaşadılar. Sosyal medya hesaplarından aile hayatlarına dair yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken ünlü çift, geçtiğimiz günlerde ailece yaptıkları marka anlaşmasıyla gündeme gelmişti. 

 

fahriye evcen ogluyla keyifli anlarini paylasti

 

PAYLAŞIMIYLA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

 

Yer aldığı reklam projeleriyle büyük ses getiren Fahriye Evcen, oğlu Karan ile geçtiğimiz gün bir AVM'ye gitti. Oğlu Karan ile AVM'de keyifli vakit geçiren ünlü oyuncu oğlu Karan'ın atlı karıncaya bindiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımlarına gelen yorumlar üzerine Karan'ın sevgi dolu halleri babası Burak Özçivit'e çok benzetildi. Ünlü oyuncu oğluyla olan fotoğraflarına 'My All' notunu yazdı. Fotoğrafların büyük beğeni almasının ardından ünlü oyuncu aynı fotoğrafları oğlu Karan'ın kişisel Instagram hesabından da yayınladı. 



Etiketler: