Farah Zeynep Abdullah Doğu Demirkol İle Aşk Mı Yaşıyor?

Şampiyon filmindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Ahmet Rıfat Şungar'dan ayrıldıktan sonra gönlünü Doğu Demirkol'a kaptırdı.

 

Şampiyon filmindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Ahmet Rıfat Şungar'dan ayrıldıktan sonra gönlünü Doğu Demirkol'a kaptırdı. Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarı ile taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Ahmet Rıfat Şungar'dan ayrıldıktan sonra gönlünü Doğu Demirkol'a kaptırdı.

 

Söylentilere göre Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol’un arkadaşlıkları katıldıkları Seattle Türk Filmleri Festivali’nde aşka dönüştü. Kariyerlerinde başarılı bir grafik çizen Zeynep Farah Abdullah ile Doğu Demirkol mutluluğu birbirlerinde buldular.

 

Farah Zeynep Abdullah ile Ahmet Rıfat Şungar ilişkisi geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla son bulurken, Doğu Demirkol Farah Zeynep Abdullah’ın eski sevgilisi Ahmet Rıfat Şungar ile “Ağlat Ağacı” filminde birlikte rol almışlardı.