Farah Zeynep Abdullah'ın Hastalık Paylaşımı Dikkat Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Instagram sayfasından yaptığı soru cevap seasında açıkladığı hastalıklarıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Instagram sayfasından yaptığı soru cevap seasında açıkladığı hastalıklarıyla sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Instagram sayfasından yaptığı soru cevap seasında açıkladığı hastalıklarıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

5 hastalığa yakalandı!

 

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal hesabından bir takipçisine hastalıklarından dert yandı. Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabında takipçilerinin sorularını cevaplandırdı. Sağlık sorunlarını dile getiren Abdullah, birbiri ardına birçok rahatsızlığını sıraladı. 33 yaşındaki oyuncu, bir takipçisinin 'Kronik bir hastalığın var mı?' sorusuna "Boyun fıtığım var. Troidim çalışmıyor, Haşimato hastasıyım. Beynimde lezyon var. Bir de dizim çok kötü. Bu hafta doktora gitmem gerekiyor” cevabını verdi.