Faruk Tınaz'ın Ölümü Doktor İhmali Mi? İşte Şok Eden Ayrıntı!

Faruk Tınaz'ın ölümünde doktor ihmali mi var? Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz isimlerinden ünlü sanatçı Faruk Tınaz'ın ölümünde doktor ihmali ihtimali magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Faruk Tınaz'ın ölümünde doktor ihmali mi var? Cevaplar haberimizde..

 

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz isimlerinden ünlü sanatçı Faruk Tınaz'ın ölümünde doktor ihmali ihtimali magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündemde olan ve geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz isimlerinden ünlü sanatçı Faruk Tınaz'ın ölümünde doktor ihmali ihtimali magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Doktor ihmali var! 

 

Dün hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği'nin usta isimlerinden Faruk Tınaz'ın 2021 Haziran ayında doktoru hakkında ihmal nedeniyle suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.Ünlü sanatçının eşi Canan Tınaz bu konu hakkında açıklama yaptı.Tınaz, "Çok büyük bir doktor ihmali var. Pankreas Kanseri, evet ama 2 yıl önce bir doktorun pankreastaki lekeyi görüp bütün raporlara bakmamasından kaynaklanıyor. Raporları atladığı için teşhis yanlış konuluyor. Zaten bununla ilgili 6 ay önce Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduk. Süreç devam ediyor. O zaman yapılan ihmal, bir anda karşımıza dördüncü evre kanser olarak çıktı." açıklamasını yaptı.

 

faruk tinaz in olumunde doktor ihmali mi var



Etiketler: