Fatih Altaylı'nın Merkez Bankası Bağışına Yorumu Sosyal Medyada Tepki Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Fatih Altaylı Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merkez Bankası'nın 30 milyar TL'lik yardımını eleştirirken, sosyal medyada tepkilere neden oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Fatih Altaylı Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merkez Bankası'nın 30 milyar TL'lik yardımını eleştirirken, sosyal medyada tepkilere neden oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Fatih Altaylı Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merkez Bankası'nın 30 milyar TL'lik yardımını eleştirirken, sosyal medyada tepkilere neden oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merkez Bankası'nın 30 milyar TL'lik yardımı için "Depremzedelerin derdine bir nebze derman olmak için bağış toplamak da bağış yapmak da saygıdeğer ve şahane bir iş ama zaten kamuya ait olan kurumların ve bankaların kamuya ait paraları bir televizyon kampanyası aracılığı ile yine kamuya bağışlamaları ne kadar makul ya da yasal" ifadelerini kullanan Altaylı'ya sosyal medyada bazı kullanıcılar tepki gösterdi. 

 

fatih altayli nin merkez bankasi bagisina yaptigi elestiri sosyal medyada tepki cekti

 

Turgay Ciner ne kadar bağış yaptı!

 

Altaylı'nın "Depremzedelerin derdine bir nebze derman olmak için bağış toplamak da bağış yapmak da saygıdeğer ve şahane bir iş ama zaten kamuya ait olan kurumların ve bankaların kamuya ait paraları bir televizyon kampanyası aracılığı ile yine kamuya bağışlamaları ne kadar makul ya da yasal" ifadelerine tepki gösteren gazeteci Emre Efser "Devlet bankalarını milyarlarca dolar bağışlayabilecek konuma getiren Erdoğan olmasa o rakamları hayalimizde görürdük. Bu arada patronun Turgay Ciner ne bağışladı? Onu da sor sana zahmet!" şeklinde tepki gösterirken, Hilal Kaplan da Efser'e destek vererek "Turgay Ciner nereye kayboldu hakikaten?" ifadelerini kullandı. 

 

fatih altayli nin merkez bankasi bagisina yaptigi elestiri sosyal medyada tepki cekti

 

fatih altayli nin merkez bankasi bagisina yaptigi elestiri sosyal medyada tepki cekti