Fatma Girik'in Ölümü Sonrası Åžoke Eden Ä°ddia! Hesabından Yüklü Miktarda Para ÇekilmiÅŸ!

GeçirdiÄŸi koronavirüse baÄŸlı çoklu organ yetmezliÄŸi yüzünden hayatını kaybeden YeÅŸilçam'ın usta ismi Fatma Girik'in kardeÅŸi Günay Girik'ın avukatı Akın Centilmen, Fatma Girik'in ölümünden sonra hesabından 2 milyon lira para çekildiÄŸini açıkladı.

 

GeçirdiÄŸi koronavirüse baÄŸlı çoklu organ yetmezliÄŸi yüzünden hayatını kaybeden YeÅŸilçam'ın usta ismi Fatma Girik'in kardeÅŸi Günay Girik'ın avukatı Akın Centilmen, Fatma Girik'in ölümünden sonra hesabından 2 milyon lira para çekildiÄŸini açıkladı. 

 

Hesabından 2 milyon TL çekilmiÅŸ! 

 

Usta oyuncu Fatma Girik'in kardeÅŸi Günay Girik'ın avukatı Akın Centilmen, Fatma Girik'in ölümünden sonra hesabından 2 milyon lira para çekildiÄŸini açıkladı. Girik'in yeÄŸeni Ahu Turanlı'ya dava açacaklarını belirten Günay Girik'in avukatı, "Ayın 31'inde Ahu Hanım Ä°stanbul'a gitmiÅŸ. 2019-2020 yıllarında Fatma Hanım, Ahu Hanım'a hesabının kontrolü için bazı yetkiler vermiÅŸ" açıklamasını yaptı. YeÅŸilçam'ın efsane oyuncusu Fatma Girik'in kardeÅŸi Günay Girik, ablasının hastanede bilerek öldürüldüÄŸünü öne sürerek hem tedavi gördüÄŸü hastaneye hem de Fatma Girik'in yeÄŸeni Ahu Turanlı'ya dava açtı. Cumhuriyet'in haberine göre; avukat Akın Centilmen, Fatma Girik'in ölümünden sonra Girik'in hesabından yüklü bir miktar para çekildiÄŸini iddia etti.

 

"FATMA HANIM, AHU HANIM'A HESABININ KONTROLÜ Ä°ÇÄ°N YETKÄ°LER VERMÄ°Åž”

 

Dava açıldıktan sonra Fatma Girik'in banka hesabını kontrol etmek için talepte bulunduklarını belirten Centilmen, ''27'sinde Fatma Hanım'ı defnettik. 27'sinden sonra suç duyurusunda bulunduk ve bir yandan da mallara tedbir konulsun istedik. Ahu Hanım, 'Biz evimizdeyiz, acımızı yaşıyoruz. Kimseyle konuÅŸmak istemiyoruz'' dedi. Ama sonradan öÄŸrendik ki, ayın 31'inde Ahu Hanım Ä°stanbul'a gitmiÅŸ. 2019-2020 yıllarında Fatma Hanım, Ahu Hanım'a hesabının kontrolü için bazı yetkiler vermiÅŸ'' ifadelerini kullandı.

 

fatma girik in kardesinin avukatindan soke eden iddia hesaptan iki milyon cekilmis

 

YaÅŸanan olayda iyi bir niyet görmediÄŸini ve ne varsa peÅŸine düÅŸeceklerini söyleyen Centilmen, Ä°stanbul BeyoÄŸlu'ndaki bir bankanın ÅŸubesinden iki milyon lira çekildiÄŸine dair bir iÅŸlem gerçekleÅŸtiÄŸini, ancak kendisine ÅŸu an için gönderilen belgenin ıslak imzalı olmadığını iddia etti.

 

''BAZI Ä°NSANLAR BU DAVADA TANIK OLACAKLAR’'

 

Ahu Turanlı'nın Fatma Girik'in bakıcısı hakkında suç duyurusunda da bulunduÄŸunu belirten Centilmen, sözlerine ÅŸu ÅŸekilde son verdi:''Defnettikten dört gün sonra, bir insan evladı gidip de hesaptan iki milyon TL çeker mi? Halbuki o anda bakıcının yanında olduÄŸu belli. O anda ondan sorumlu insan kim? Oradaki insanlar ÅŸahit. Ä°sim vermemekle birlikte, bazı insanlar bu davada tanık olacaklar. Bu insanlar, 'Arkadaşımız, göz göre göre ihmale kurban gitti' diyorlar.''



Etiketler: