Fatma Turgut'tan Çok Konuşulacak Aldatma İtirafı! Gündem Oldu!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Fatma Turgut önceki gün verdiği konser sırasında yaptığı aldatma itirafıyla gündem oldu. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Fatma Turgut önceki gün verdiği konser sırasında yaptığı aldatma itirafıyla gündem oldu. 

 

Aydınlık'ta yer alan habere göre; Model grubundan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, üst üste 6 ilde konser verdi. Son konserinde hayranlarıyla dertleşen Fatma Turgut’un aşk hayatıyla ilgili itirafı gündeme geldi. 2007 – 2016 yılları arasında müzik grubu Model ile sevenlerinin karşısına çıkan Fatma Turgut, uzun zamandır kariyerine solo olarak devam ediyor. Pembe Mezarlık, Mey, Değmesin Ellerimiz, Antidepresan Gülümsemesi, Sen Ona Aşıksın gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan 40 yaşındaki şarkıcı konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Son olarak 6 ilde konser veren Fatma Turgut, Malatya Kongre Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu, Kahramanmaraş Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi, Gaziantep Şahinbey Kültür Merkezi, Kayseri Erciyes Kültür Merkezi, Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi ve Kocaeli Hayal Kahvesi’nde sahneye çıktı.

 

'HEM ALDATTIM HEM ALDATILDIM’

 

Hiç ara vermeden sevenleriyle konser sahnesinde buluşan Fatma Turgut, özel hayatıyla ilgili itirafıyla gündeme geldi. Sahnede hayranlarıyla dertleşmeyi ihmal etmeyen şarkıcı “Hem aldatıldım hem aldattım. Ben kendimi çoktan affettim” şeklindeki sözleriyle dikkat çekti.

 

‘ÇIKMA TEKLİFİ ALDIM’

 

Öte yandan; Fatma Turgut geçtiğimiz günlerde verdiği bir konseri sırasında da yine sevenleriyle dertleşmiş ve çıkma teklifi aldığını açıklamıştı: ''Çıkma teklifi aldım hem de çok romantik bir şekilde. Beni böyle şeyler etkiliyor’’ Fatma Turgut daha önce oyuncu Kerem Fırtına ile aşk yaşamıştı. Ünlü şarkıcı daha sonra ise müzisyen Can Baydar’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Turgut ile Baydar 2021’de evlenme kararı almıştı ancak evlenmesi kesin gözüyle bakılan çift yollarını ayırmıştı.



Etiketler: