Fatma Turgut'un Konserinde Sahneye Atılan Çakmak Kafasına İsabet Etti!

Önceki gün Ankara'da sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı Fatma Turgut konseri sırasında şarkı söylerken sahneye atılan çakmak kafasına isabet etti. 

 

Önceki gün Ankara'da sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı Fatma Turgut konseri sırasında şarkı söylerken sahneye atılan çakmak kafasına isabet etti. Önceki gün Ankara'da sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı Fatma Turgut konseri sırasında şarkı söylerken sahneye atılan çakmak kafasına isabet etti. 

 

Ünlü şarkıcı Fatma Turgut konserde şarkı söylerken, sahneye atılan bir çakmak kafasına isabet etti. Konserinde şarkı söyleyen ünlü şarkıcı Fatma Turgut'un kafasına, sahneye atılan bir çakmak isabet etti. Görüntüler, konserde bulunan bir dinleyici tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

 

sahneye atilan cakmak fatma turgut un kafasina isabet etti

 

ANKARA'DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

 

Model grubunun dağılmasının ardından kariyerine tek başına devam eden Fatma Turgut, Ankara'da Başkent Millet Bahçesi'nde sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı, sahnede büyük bir talihsizlik yaşadı. Bir kişinin attığı çakmak, Fatma Turgut'un kafasına isabet etti. O anlar konserdeki bir dinleyici tarafından şans eseri cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.