Fatoş Kabasakal Anne Kız Eğleniyoruz Dedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fatoş Kabasakal önceki gün Zorlu AVM'de kızıyla alışveriş yaparken görüntülenirken, kızıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fatoş Kabasakal önceki gün Zorlu AVM'de kızıyla alışveriş yaparken görüntülenirken, kızıyla ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Fatoş Kabasakal önceki gün Zorlu AVM'de kızıyla alışveriş yaparken görüntülenirken, kızıyla ilgili açıklamalar yaptı.

 

Anne kız çok eğleniyoruz! 

 

Fatoş Kabasakal önceki gün kızı Mila ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Baş başa alışverişe çıkan anne kız, uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Sonrasında meydan katında bulunan bir restoranda yemek yiyip yorgunluğunu atan Fatoş kabasakal; "Evde canımız çok sıkıldı. Alışverişe geldik. Mila ile çok eğlendiğimiz bir gün oldu” dedi. 

 

fatos kabasakal zorlu da kiziyla goruntulendi