Fatoş Yerliler Yeni Aşkını İlan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Fatoş Yerliler, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Erkan Ağaoğlu'na aşkını ilan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Fatoş Yerliler, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Erkan Ağaoğlu'na aşkını ilan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Fatoş Yerliler, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Erkan Ağaoğlu'na aşkını ilan etti.  

 

Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler'in mutluluğu kısa sürmüş ve boşandıktan sonra da Gökhan Göz ile ayrılmıştı. Yelliler, sosyal medya hesabından yeni sevgilisiyle fotoğrafını paylaşarak aşkını ilan etti.

 

"YORUM YOK"

 

Yakın zamanda Gökhan Göz ile ilişkisi noktalayan Yelliler, iş insanı Erkan Ağaoğlu ile ilişki yaşadığı ilan etti. Kendileri için yapılan bir çizimi paylaşan Yelliler, "Yorum yok" notunu ekledi.

 

fatos yerliler askini ilan etti