Fedon'dan Gündem Yaratan İtiraf! 'Eşimin Hoşgörüsü Sayesinde..!'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Fedon yaptığı itirafla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Fedon yaptığı itirafla gündem oldu. 

 

'İyi bir koca olamadım!'

 

HalkTV'de yer alan habere göre; Taverna müziğinin sevilen isimlerinden Fedon, yeni yıla Kıbrıs'ta sahne alarak girdi. 79 yaşında hala çok hareketli olduğunu söyleyen şarkıcı evlilik hayatına ilişkin itiraflarda bulundu. Bir otelde konser veren 79 yaşındaki sanatçı, sahne performansını izleyen hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Konseri öncesi röportaja parlak altın sarısı ceketiyle gelen şarkıcı, her yılbaşına 30 yıldır kendisinde olan ceketle girdiğini söyledi. Fedon, ceketinin yüzde 100 altın tozu kaplı olduğunun altını çizdi. 79 yaşında olmasına rağmen hâlâ hareketli olduğu hatırlatılan sanatçı, "Ben yaşlı değilim sadece yaş almış birisiyim. Motosikletim var, ona biniyorum. Yüzüyor, spor yapıyorum. Müzik de beni genç tutuyor. Tabi ki yaşlanacağım ama ihtiyarlamayacağım” dedi. Sanatçı, aşka inanmadığını ama eşiyle olan 60 yıllık birlikteliğinin fikrini değiştirdiğini söyledi. İtiraf ediyorum ben iyi bir koca olamadım. Eşimin hoşgörüsü sayesinde bunca yıl evliliğimiz devam etti.



Etiketler: