Felç Geçirdim Diyip Kuyumcu Açılışına Giden Tuğba Özay'a Tepki Yağdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Tuğba Özay önceki gün çıkan yangın sonrası çiftliğinin yanması üzerine üzüntüden felç geçirdiğini söyleyip bugün kuyumcu açılışına gidince sosyal medyada yoğun tepki ile karşılaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Tuğba Özay önceki gün çıkan yangın sonrası çiftliğinin yanması üzerine üzüntüden felç geçirdiğini söyleyip bugün kuyumcu açılışına gidince sosyal medyada yoğun tepki ile karşılaştı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Tuğba Özay önceki gün çıkan yangın sonrası çiftliğinin yanması üzerine üzüntüden felç geçirdiğini söyleyip bugün kuyumcu açılışına gidince sosyal medyada yoğun tepki ile karşılaştı.

 

Manavgat'ta bulunan çiftliğini yangın nedeniyle kaybetme tehlikesi yaşayan Tuğba Özay, sinir krizi geçirerek gündeme gelmişti. İki gün önce gözyaşları içinde, 'Kollarım ve ayaklarım tutmuyor, felç geçirdim' diyen Özay, bugün Şirinevler'de bulunan bir kuyumcunun açılışına katıldı. Kurdele kesen Özay'ın eğlenceli tavırları ve maskesiz oluşu dikkat çekti.

 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

 

Yangının ilk günü gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Tuğba Özay’ın bugün açılış törenine katılması büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları Özay’ı eleştiri yağmuruna tuttu. Halkı kandırmakla suçlanan Özay’a takipçilerinin tepkisi sert oldu. Bazı kullanıcılar, ‘Dün felç geçirdim diye ağlıyordum, bugün güle oynaya açılıştasın’, ‘İnsanların hisleriyle oynamak bu kadar kolay mı’ , ‘Bu nasıl vicdan çok yazık’ şeklinde yorumlarda bulundular.

 

İşte o anlar;