Fenerbahçe Ve Trabzonspor Göztepe'nin Milli Futbolcusu İçin Yarışıyor!

Önümüzdeki sezonun kadro çalışmalarına devam eden Fenerbahçe ve şampiyon Trabzonspor küme düşen Göztepe'nin Milli futbolcusu Halil Akbunar için yarışıyor. 

 

Önümüzdeki sezonun kadro çalışmalarına devam eden Fenerbahçe ve şampiyon Trabzonspor küme düşen Göztepe'nin Milli futbolcusu Halil Akbunar için yarışıyor. Gelecek sezonun transfer çalışmalarını devam ettiren Fenerbahçe ve şampiyon Trabzonspor küme düşen Göztepe'nin Milli futbolcusu Halil Akbunar için yarışıyor.  

 

Milli yıldız için devredeler!

 

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; Spor Toto Süper Lig'de küme düşen Göztepe, Halil Akbunar ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Milli kanat oyuncusu için Fenerbahçe ve Trabzonspor'un yanı sıra Medipol Başakşehir'in de temasta olduğu öğrenildi. Gelecek sezon Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edecek Göztepe, devir işlemleriyle ilgili çalışlamalarını sürdürürken, takımdan ayrılması gündemde olan kaptan Halil Akbunar için üç kulübün devrede olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetimin iyi bir bonservis bedeli karşılığında satmayı planladığı deneyimli kanat oyuncusuyla Fenerbahçe ve Trabzonspor'un yanı sıra Medipol Başakşehir'in de ilgilendiği ifade edildi. Taraftarların protesto ettiği Halil için görüşmelere başlayan Göztepeli kurmaylar kaleci İrfan Can ve stoper Atınç'ı da satmayı düşünüyor. Göztepe, sezon devam ederken Ndiaye, Nwobodo, Soner ve Burekovic'le yollarını ayırmıştı.