Ferdi Tayfur İle Tuğçe Tayfur Karşı Karşıya Geldi! Araları Mı Açılıyor?

Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur'la karşı karşıya geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkat çeken Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur'un cevap niteliğindeki paylaşımı sonrası sert sözlerle karşılık verdi.

 

Ferdi Tayfur'un sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım, görenlerin kafasını karıştırdı. Instagram hikayeler kısmından bir paylaşımda bulunan Ferdi Tayfur bu paylaşımında, "Sevgili dostlar; zamanında neden bırakıp kaçtığı mı anladınız mı?" yazdı.

 

ferdi tayfur ile tugce tayfur karsi karsiya aralari mi aciliyor

 

Bu hikayeyi alıntılayan Tuğçe Tayfur, babasının yanında bulunan Şirin isimli kadını hedefine alarak, "Ya utanmazlıkta son noktasın, acıdım şu an sana. Al aşkım senin olsun ne istiyorsan. Ama gerçeği hiçbir zaman değiştiremeyeceksin, sen hiçbir zaman onun kızı olamayacaksın üzgünüm. Kıskançlığın ve fesatlığın, babamın hesabından yazdığın bu iğrenç şeyle belli oldu zaten." şeklinde ifadelerin yer aldığı bir yorumda bulundu.

 

ferdi tayfur ile tugce tayfur karsi karsiya aralari mi aciliyor

 

TUĞÇE TAYFUR'A FERDİ TAYFUR'DAN CEVAP

 

Ferdi Tayfur'dan bu paylaşımdan sonra bir açıklama geldi. Arabesk müziğin büyük isimlerinden Ferdi Tayfur, "Az önce bir yazı yayınlattım. Şirin'e yazdırdım, çünkü onun telefonu yanımdaydı. O bakımdan bu yazıyı ben yazdım, Şirin yazmadı. Söylediğim de şu; "Kim ne yapar, kendine yapar. Dünyada ve ahirette kim ne yapar, kendine yapar." Başka söyleyecek sözüm yok. Büyüklerinize danışın, onlar ne diyecekler bu lafıma. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Benim adım Ferdi Tayfur" dedi.