Fergio House Nedir? Neden Gündemde? Sosyal Medyada Tartışmalara Neden Oldu!

Fergio House nedir? Sosyal medyada bir kullanıcının yaptığı paylaşım sonrası tartışma konusu olan Fergio House ile ilgili bilgiler sosyal medyada araştırılmaya başlandı. Peki Fergio House nedir? Neden gündemde? Cevaplar Fenoreporter'da..

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

Fergio House nedir? Sosyal medyada bir kullanıcının yaptığı paylaşım sonrası tartışma konusu olan Fergio House ile ilgili bilgiler sosyal medyada araştırılmaya başlandı. Peki Fergio House nedir? Neden gündemde? Cevaplar Fenoreporter'da..

 

Fergio House nedir? Neden gündemde?

 

X platformunda bir kullanıcının yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem olurken 'Fergio House' oluşumu ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. 

 

X platformunda bir öğrenci yaptığı paylaşımda Fergio House oluşumunu şu sözlerle tarif etti ve incelenmesini talep etti: 

 

fergio house nedir neden gundemde tartismalara neden oldu fenoreporter

 

"TOPLANIN, ADNAN OKTAR ÖRGÜTÜNÜN KOPYASINI BUGÜN KONUŞALIM!"

 

-Değeri 200 milyon tl olan ev…

-Aylık gelir 3 milyon DOLAR

-Maskeli gizemli insanlar

-Kilitli ve içeri girilmesi yasak olan odalar

-S*x köleleri..

-Milyonluk lüx araçlar

 

Evde yaklaşık olarak 35 gencin yaşadığı iddia ediliyor (zorla tutulup tutulmadıkları ise muamma). “Fergio House” olarak bilinen bu evde yaşayanlar bu kadar geliri nasıl elde ediyor, vergi veriyorlar mı, kara para aklama olayı var mı, aylık 3 milyon doların kaynağı neresi?

 

Türk gençlerini kültürel ve ahlaki yönden yozlaştırma projesi olan bu yapının derhal araştırılmasını talep ediyoruz!

 

Fergio House oluşumu yasaklanan web sitesinde şöyle tarif ediliyor: 

 

Fergio House'da, misafirlerimizin hayal dünyalarında derin izler bırakmayı hedefliyoruz. Vizyonumuz, arzularınızın en yükseğe çıktığı, cezbedici merakın kalbinizde atışını hissettiğiniz o anlarda, hayatınızın en özel deneyimini sunmaktır. Kendi günlük gerçekliğinizden adım atarak Fergio House'un büyülü kapılarından içeri girdiğinizde, sınırsız eğlence, tutkulu anlar ve kalbinizde heyecan fırtınaları yaratacak deneyimlerle karşılaşacaksınız. Yenilikçi ve sıra dışı bir atmosferde, gizemli bir dünyada, duyularınızı harekete geçirecek bir serüvene davetlisiniz.

 

2023 yılında düzenledikleri Halloween Partisi (Cadılar Bayramı) bilet fiyatları ise dudak uçuklatırken en düşük bilet fiyatı 3000 TL, en yüksek bilet fiyatı ise 300.000 TL olarak satışa sunuldu. Instagram'da fergiohouse ismiyle paylaşımlarına devam eden Fergio House'un bu mecrada ise 190K takipçisi bulunuyor. 

 

Not: Kapak görseli Instagram'dan alınmıştır.