Ferhat Göçer İle Hayranı Arasındaki İlginç Takipleşme Kapışması Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in bir hayranıyla takipleşme diyaloğu Twitter'da kullanıcıların ilgisini çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in bir hayranıyla takipleşme diyaloğu Twitter'da kullanıcıların ilgisini çekti. Son dönemde yaptığı ilginç paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in bir hayranıyla takipleşme diyaloğu Twitter'da kullanıcıların ilgisini çekti.

 

Twitter'da bir hayranının eski tweetlerinden "Takip edeni, ismimi andığı anda, mention attığı anda favlarım" mesajını referans alarak kendisine gönderdiği "Ferhat Göçer takibe takip mi yapıyor şimdi. Önce sen beni takip et kral takip ettiğin anda favlarım" yorumunda bulunurken, Göçer bu mesaja "Yok öyle.. Önce takip ettiğinizi göreyim.." ifadeleriyle karşılık verdi. Bu diyalog sosyal medyada dikkat çekerken, kısa sürede Göçer bu yanıtıyla takipçileirnden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o diyalog;