Ferhat Göçer'in Takipçisiyle Takibe Takip Sohbetindeki Detay Dikkat Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Twitter'da karantina süresince başlattığı takibe takip uygulamasıyla ilgili bir takipçisiyle yaptığı konuşmada verdiği ayrıntıyla dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Twitter'da karantina süresince başlattığı takibe takip uygulamasıyla ilgili bir takipçisiyle yaptığı konuşmada verdiği ayrıntıyla dikkat çekti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Twitter'da karantina süresince başlattığı takibe takip uygulamasıyla ilgili bir takipçisiyle yaptığı konuşmada verdiği ayrıntıyla dikkat çekti. 

 

Twitter sayfasından takibe takibe başlayan ünlü şarkıcıya bir takipçisi "Kalbini kırarlar abim Ferhat abim bu site çok fena bir site" ifadelerini kullanırken ünlü şarkıcı takipçisine "Ben ne küfürler yedim.. Buralarda ne linçler, ne fırçalar yedim... Hepsinin canı sağolsun" ifadeleriyle yanıt verdi. Bu sözler kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenilirken, Ferhat Göçer sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o diyalog;