Feride Hilal Akın'ın Yeni Klibi Kim Yayınlandı!

Daha önce seslendirdiği "Yok Yok", "Gizli Aşk" ve "Şehrin Yolu" şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesi bulunan 23 yaşındaki şarkıcı Feride Hilal Akın'ın merakla beklenen yeni şarkısı "Kim"in klibi tüm dijital platformlarda yayınlandı. 

 

Daha önce seslendirdiği "Yok Yok", "Gizli Aşk" ve "Şehrin Yolu" şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesi bulunan 23 yaşındaki şarkıcı Feride Hilal Akın'ın merakla beklenen yeni şarkısı "Kim"in klibi tüm dijital platformlarda yayınlandı. Son dönemde seslendirdiği coverlar ve yaptığı işbirlikleri ile adından sık sık söz ettiren 23 yaşındaki ünlü şarkıcı Feride Hilal Akın'ın merakla beklenen yeni klibi "Kim" tüm dijital platformlarda yayınlandı. 

 

Feride Hilal Akın'ın merakla beklenen yeni klibi "Kim" Youtube'da da Netd etiketi ile yayına girerken, merakla beklenen klip 23 yaşındaki şarkıcının hayranları tarafından ilgiyle ve coşkuyla karşılandı. İlk üç saatte yaklaşık 50.000 izlenme alan şarkının klibi, sosyal medyada Feride Hilal Akın'ın takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Feride Hilal Akın'ın "Kim" klibi;