Fettah Can'dan Olay Putin Paylaşımı! Sert İfadeler Kullandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Fettah Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ukrayna'ya saldırı emri veren Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında çok sert ifadeler kullandı. Peki Fettah Can Putin ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Fettah Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ukrayna'ya saldırı emri veren Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında çok sert ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Fettah Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ukrayna'ya saldırı emri veren Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında çok sert ifadeler kullandı. Peki Fettah Can Putin ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Oturduğu yerden savaş çıkaran p...ç!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in saldırı kararı için "Oturduğu yerden savaş çıkaran p..ç anan baban çoluğun çocuğun yok mu senin y...k bu çocuklara bıraktığın yük ömür boyu omuzlarında kalacak" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

fettah can dan olay putin paylasimi