Feyyaz Yiğit'ten Gibi Paylaşımı! Hayranlarını Heyecanlandırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Exxen plaformunda yayınlanan Gibi dizisinin senaristliği ve başrol oyunculuğu ile gündemde olan ünlü senarist ve oyuncu Feyyaz Yiğit, Instagram sayfasından yaptığı "Gibi" dizisi paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Exxen plaformunda yayınlanan Gibi dizisinin senaristliği ve başrol oyunculuğu ile gündemde olan ünlü senarist ve oyuncu Feyyaz Yiğit, Instagram sayfasından yaptığı "Gibi" dizisi paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü senarist ve oyuncu Feyyaz Yiğit, Instagram sayfasından yaptığı "Gibi" dizisi paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

'Gibi' dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı. Exxen isimli platformda yayınlanan 'Gibi' dizisiyle ilgili yaşanan yeni gelişme hayranlarını heyecanlandırdı. Ünlü oyuncu Feyyaz Yiğit, paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan ile başrollerini paylaştığı Gibi dizisinin 3. sezonuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Gibi'nin yeni sezon çekimleri yakında başlayacak. 

 

İşte o paylaşım;

 

feyyaz yigit ten gibi paylasimi