Feyza Altun'dan Dikkat Çeken Opt. Dr. Tayyar Öz İddiaları! Neden Açığa Alındı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü avukat Feyza Altun'un X platformundan yaptığı paylaşımda Opt. Dr. Tayyar Öz ve eşi Özlem Lina Altınok Öz ile ilgili iddiları gündem oldu. İşte detaylar..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü avukat Feyza Altun'un X platformundan yaptığı paylaşımda Opt. Dr. Tayyar Öz ve eşi Özlem Lina Altınok Öz ile ilgili iddiları gündem oldu. İşte detaylar.. 

 

Telgraf.net'in haberine göre; Tartışma konusu olan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin yaşadığı skandal iddiaların yanı sıra, avukat Feyza Altun tarafından gündeme getirilen başka isimler de ilgi çekiyor. Feyza Altun, Özlem Lina Öz ve eşi Op. Dr. Tayyar T. Öz'un yaşantılarına dikkat çekerek bu konunun incelenmesi gerektiğini belirtiyor. Feyza Altun'un işaret ettiği isimler arasında yer alan Özlem Lina Öz ve Dr. Tayyar Öz çifti, bir kozmetik firması kurduğu ve 2022 yılında 245 bin TL vergi ödediği iddiasıyla gündeme geldi. Ancak, bu çiftin 2022 model bir Range Rover gibi lüks bir araca sahip olmaları, Altun'un dikkatini çeken bir diğer nokta. Bu konu çeşitli iddialarla birlikte inceleniyor.

 

Ayrıca, Dr. Tayyar Öz'ün soyadı ve mesleği de ilginç bir detay içeriyor. Avukat Altun, Dr. Tayyar Öz'ün soyadının "Öz" olduğunu ve bazı bilgilere göre "Tayyar Özsefil" adında bir ortopedi uzmanının da bulunduğunu ifade ediyor. Bu durum bir tesadüf olarak görülebileceği gibi kişinin soyadını değiştirmiş olabileceği iddiasını da gündeme getiriyor.

 

Özlem Lina Öz ve Dr. Tayyar Öz'ün lüks yaşantıları ve doktorluk meslekleri üzerine de odaklanan Feyza Altun, çiftin bir klinik işlettiğini ve alternatif tıp uygulamaları yaptığını belirtiyor. Ayrıca, Dr. Tayyar Öz'ün muhafazakar bir kitleye hitap ettiği ve bu tür uygulamaları gerçekleştirdiği konusuna da değiniyor.

 

Özlem Lina Öz'ün kişisel yaşamı hakkında da bilgi veren Altun, onun Karabük Safranbolulu olarak bilindiğini, hemşirelik mezunu olduğunu ve eğitimini tamamladıktan sonra Dr. Tayyar T. Öz ile evlendiğini ifade ediyor. Ayrıca, Özlem Lina Öz'ün ailesiyle olan ilişkisi ve sosyal medya paylaşımlarına da dikkat çekiyor.

 

Son olarak, Özlem Lina Öz'ün bir güzellik salonu açtığını ve bu işi eşi ile birlikte yürüttüğünü belirten Altun, işlerinin büyümeye devam ettiğini ve yeni girişimlere imza atmayı sürdürdüklerini ifade ediyor. Bu gelişmeler, Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz'ün yaşamları ve işleri hakkında merak uyandırıyor.