Fidan Yılmaz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Fidan Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Fidan Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve intenette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Fidan Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fidan Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Fidan Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve intenette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Fidan Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve intenette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Fidan Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

fidan yilmaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Fidan Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Fidan Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Fidan Yılmaz Marmara Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde eğitim görmüştür. Rehber öğretmen olarak görev yapan sosyal medya fenomeni sıkı bir Galatasaray taraftarıdır. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok seven sosyal medya fenomeni seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni kick boks, fitness yapmaktadır. Zaman zaman DJ'lik yapmaktadır. Müziği çok seven sosyal medya fenomeni piyano da çalabilmektedir. Kitap okumayı çok seven sosyal medya fenomeni sık sık kitap paylaşımı yapmaktadır. Tam bir hayvansever olan sosyal medya fenomeni sık sık kedisiyle ve köpeğiyle fotoğraflar paylaşmaktadır. Dövmeleri ile dikkat çeken sosyal medya fenomeni bu konuda sık sık övgüler almaktadır. Güzelliği ile büyüleyen sosyal medya fenomeni giyim tarzıyla da sık sık övgüler almaktadır. Sanata meraklıdır. Sık sık sanat paylaşımları yapmaktadır. Zaman zaman ATV kullanmayı sevmektedir. Sevgilisi var mı yok mu bir bilgi bulunmamaktadır. Instagram'da bu yazı hazırlanırken yilmzf_ ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin 76.9K takipçisi bulunurken dijital alandaki başarısını her geçen gün arttırmaktadır.