FIFA 1998 Dünya Şampiyonu Fransa Milli Takımı Oyuncuları Paris'te Restoranda Buluştular!

FİFA 1998 Dünya Kupası Şampiyonu Fransız Milli Takımı’nın oyuncuları yılda bir kez buluşup o günleri anıyor. Ekip bu yıl Paris’teki İtalyan restoranı Epifani’de biraraya geldi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Restoranın sahibi Gianluigi Epifani, şampiyon takımı ikinci kez restoranında ağırlamakla hem mutlu oldu, hem de gurur duydu. Juventus takımının sıkı bir taraftarı olan Epifani duygularanı şöyle anlattı: “Şampiyon takımın oyuncularını restoranımda ağırlamak benim için gurur ve onur oldu.”

 

Artık çoğu 50’li yaşlara yaklaşmış olan oyuncular ve teknik ekip (Aime Jacques, Roger Lemerre, Henri Emile, Phillippe Bergeo, Zinedine Zidane, Lione Charbonnier, Robert Pires, Vincent Candela) restoranda gece yarısına kadar yiyip-içip sohbet ettiler.

 

Peki, mönüde neler vardı? İşte:

 

Aperatif, kanape, şarküteri , çeşitli sebzelerden kavurma, mantar sote, fritto misso (Tartar sos eşliğinde deniz ürünlerinden oluşan İtalyan yemeği), parmesan peyniri ve trüf mantarı eşliğinde risotto, istakozlu ravioli, futbol sahası şeklinde hazırlanmış iki büyük pasta. İsteyene alkollü veya alkolsüz içki.

 

1998 şampiyonları gece yarısı, 2024’te buluşmak üzere restoran sahibine ve birbirlerine veda ettiler.