Filiz Akın'dan Korona Virüsü Testi Açıklaması!

Yeşilçam'ın duayen isimlerinden 77 yaşındaki Filiz Akın önceki gün yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurmuş ve korona virüsü testi olmuştu. Akın konuyla ilgili sevelerine açıklamada bulundu. 

 

Yeşilçam'ın duayen isimlerinden 77 yaşındaki Filiz Akın önceki gün yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurmuş ve korona virüsü testi olmuştu. Akın konuyla ilgili sevelerine açıklamada bulundu. Son dönemde dünyada etkisini gösteren korona virüsü salgınıyla ilgili Yeşilçam'ın duayen isimlerinden 77 yaşındaki Filiz Akın önceki gün yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurmuş ve korona virüsü testi olmuştu. Akın konuyla ilgili sevelerine açıklamada bulundu. 

 

77 yaşındaki usta oyuncu Filiz Akın yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye başvurdu. Hastaneden Filiz Akın'a corona virüs testi yapıldı. Neyse ki korkulan olmadı ve satançının test sonucu negatif çıktı. Sosyal medyadan sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Akın, “Kırılgan bir sağlığım var. Bağışıklık sistemimi güçlendirmek için tedaviye gidiyordum yarım kaldı. Şimdi ateşim yok ama çok öksürüyorum" dedi.

 

 



Etiketler: