Fırat Tanış'tan Takdir Toplayan Hareket! Oyununun Gelirini Oraya Bağışladı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fırat Tanış 'Gel Tanış Olalım' oyununun gelirlerini deprem bölgesindeki çocuklara bağışlarken hareketiyle takdir topladı. 

 

En son Adım Farah dizisi ile izleyici karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Fırat Tanış, şimdilerde tiyatro oyunu Gelin Tanış Olalım ile gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu oyununun 500. temsili için aldığı karar üzerine sevenlerinden bir kez daha takdir topladı.

 

Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra tiyatro oyunlarıyla da oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Fırat Tanış, şimdilerde Gelin Tanış Olalım adlı oyunuyla sevenleriyle buluşuyor. Ünlü oyuncu tam 8 yıldır seyircisiyle bir araya geldiği Gelin Tanış Olalım oyununun 500. temsili için anlamlı bir harekete imza attı.  

 

firat tanis tan takdir toplayan hareket oyunun gelirlerini oraya bagisladi

 

DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLAR İÇİN UNICEF'E BAĞIŞLANACAK 

 

9 Şubat Cuma akşamı Zorlu PSM'de 500. kez sahnelenecek Gelin Tanış Olalım oyunu, bu özel gecede bir bağışa imza atacak. Ünlü oyuncu, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla bu özel geceden elde edilecek tüm gelirin deprem bölgesindeki çocuklar için kullanılmak üzere UNICEF'e bağışlayacağını dile getirdi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımı üzerine ünlü oyuncu, sosyal medyada gündem oldu. Fırat Tanış'ın bu anlamlı hareketi adeta yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.



Etiketler: