Fransa'da Şoke Eden Olay! 15 Yaşındaki Çocuk Cinnet Geçirdi Anne Babası Ve Köpeğini Öldürdü!

Fransa birkaç gündür 15 yaşındaki bir çocuğun geçirdiği cinnet sonucu yaptığı katliamla çalkalanıyor. Ülkenin güney-doğusundaki Isere bölgesinin 800 nüfuslu Chateauvilan köyünde (Lyon ile Grenoble arasında) yanmış bir evde iki ceset bulundu. Köpeği de sayarsak üç. Katil, ailenin küçük oğlu 15 yaşındaki Valentin çıktı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

2008 doğumlu 4 kişilik ailenin küçük oğlu Valentin, evdeki yangından sonra kayıplara karıştı. Evde tamamen kömürleşmiş 2 ceset bulundu. Cesetlerde kaftası hizasında kurşun izleri vardı. Ailenin iki reisi, yani anne ve babaya aitti cesetler. 58 yaşındaki baba mühendisti, 52 yaşındaki anne ise evden çalışıyordu. 17 yaşındaki büyük oğulları bir gün önce evden ayrılmıştı. Köyün belediye başkanı Daniel Gaude, “Normal bir aileydi. Hiç bir yok gibi görünüyordu” dedi.

 

Aile 15 yıl önce eski bir çiftliği satın almış,yeniletmiş ve yerleşmişti. Köy halkıyla hiçbir sorun yaşamamışlardı. Şüpheler evin küçük oğlu Valentin’de yoğunlaştı. Birkaç gün sonra Monpellier’de bulunup yakalandı.

 

Ve itiraf etti: “Babamı, annemi ve köpeği silahla öldürüp evi ateşe verdim. Çünkü her şeyi silip, hayata yeniden başlamak istiyordum. Hayatımı sil baştan yapabilmem için de önce her şeyi yok etmem gerekiyordu.”

 

Babasının boş şişelere nişan alarak atış talimleri yapmak için kullandığı silahını çaldı. Babasını ve annesini bir çok kez ateş ederek öldürdü. Sonra evin köpeğini vurdu. Valentin bu katliamın ardından bir ara intihar etmeyi düşündü ama vazgeçti. Babasının “Citroen Picasso” modeli arabasıyla kaçtı. Araba olay yerinden 60 kilometre ötede terkedilmiş olarak bulundu. Valentin çok zeki ama kararsız, çelişik duygular yaşayan bir çocuktu. Polise işlediği katliamı anlatırken bir ara çok duygulandı, sonra soğukkanlı bir kişiliğe büründü. Valentin, bir kenenin ısırmasıyla ortaya çıkan “Lyme” hastalığına yakalanmıştı, uzaktan mektupla eğitim görüyordu.

 

Şimdi 20 yıla kadar hapis talebiyle yargılanacak.



Etiketler: