Fransa Eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin Eşi Carla Bruni Alkol Bağımlısı Oldu!

Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin şarkıcı eşi Carla Bruni yaptığı açıklamada içki ve sigara kullanımı ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin şarkıcı eşi Carla Bruni bomba gibi açıklamalar yaptı:

 

“Genç kızlığımda sigarayla ve alkolle tanıştım. Hafif sarhoşluğu seviyorum. Ancak alkol bağımlısı noktasına geldiğim için, hafif sarhoşlukta içmeyi durduramıyorum. Yani artık içkiye dur demem zamanının geldiğini düşünüyorum. Sigarayı neredeyse tamamen bıraktım. 55 yaşındayım, artık 14 yaşındaki bir kız çocuğu gibi sorumsuzca davranamam.”

 

Carla Bruni içkiyi bırakmaya karar verdikten sonra da zaman zaman bir kutu bira içmeye devam ettiğini söyledi, “Özellikle sahneye çıkmadan önce bir küçük bira yudumluyorum. Hayattan faydalanmak gerek ama abartmadan” dedi.

 

İçki bağımlılığından ya da en azından alışkanlığından kurtulmak için eşi Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin desteğine güveniyor, “Çünkü o içmiyor, hayatı boyunca hiç içmedi. Eh, artık bu yaştan sonra içkiye başlaması düşünülemez” dyor.

 

Carla Bruni, bir başka bağımlılıktan kurtulmasının da haberi verdi: Şekere düşkünlük. “Çocukluğumda ailem bana pek göz kulak olmuyordu. O nedenle günde 30-40 kola içiyordum. Yemek de pek yemiyordum. Biraz abur-cubur ile yetiniyordum” dedi, ekledi: “Bağımlılık işte böyle başladı. Kolanın ardından sigara geldi. Sonra da alkol. Uyuşturucu çok az kullandım. “



Etiketler: