Fransız Oyuncu Maeva Ghennam Vasiyetini 26 Yaşında Açıkladı! Gündem Oldu!

Fransız tele-realite yıldızı ve dizi oyuncusu Maeva Ghennam, 26 yaşında ölümü düşünmeye başladı ve son arzularını bir vasiyetname şeklinde kaleme aldı.

 

Fenoreporter - Magazin Servisi

 

Genç kadının bu karamsarlığında son bir yılda yaşadığı sorunların büyük rolü var: Ev temizlik ürünlerinden zehirlenmesi, düşük yapması, kan enfeksiyonu nedeniyle hastaneyekaldırılması gibi.

 

Ghennam belki de tüm bunların etkisiyle “Snapchat”ten hayattaki son arzularını açıkladı:

 

“Hayatımda ilk kez bir vasiyetname yazıyorum. Zor oldu; çünkü yazarken kendimi ölmüş olarak düşündüm. Vasiyetimde tüm ailem için bir şeyler planladım. Baba tarafımdan akrabalarımla yaşamadığım için anne tarafından dayılarıma ve teyzelerime öncelik verdim. Kuzenlerimi vasiyete katmadım, çünküo zaman en az 6 saat boyunca yazmak zorunda kalırdım.”

 

Sonra mal varlığını şöyle paylaştırdı:

 

“Mirasımın bir bölümünü anneme, en iyi arkadaşıma ve bakıcım Romana’ya bırakıyorum. Hermes çantamı arkadaşım Lily’ye verin. Ölmeden önce çocuğum olursa mal varlığım annem ve çocuklarım arasında bölüşülsün. Köpeklerim Hermes ve Dior’u anneme emanet ediyorum.

 

Beni Cezayir’de Annaba kentinde toprağa verin. Gömmeden önce göğüs protezlerimi, tırnaklarımı, saçlarıma ve kirpiklerime yaptırdığım eklemeleri sökün. “

 

Ve vasiyetnamenin sonunda tarih ile imza: “Bu vasiyet 22 Kasım 2023 tarihinde yaşamakta olduğum Dubai’de kaleme alınmıştır. İmza: Maeva Ghennam.”