Fulya Buse Çukur Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Fulya Buse Çukur kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Fulya Buse Çukur ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Fulya Buse Çukur kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fulya Buse Çukur kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Fulya Buse Çukur ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Fulya Buse Çukur ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Fulya Buse Çukur kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

fulya buse cukur kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Fulya Buse Çukur kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Fulya Buse Çukur kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan isimlerden olan sosyal medya fenomeni Fulya Buse Çukur 8 kasım 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yaşamını İstanbul'da sürdüren sosyal medya fenomeni aslen İzmirli'dir. Seyahat etmeyi çok seven sosyal medya fenomeni İtalya, Yunanistan, Kıbrıs gibi ülkelere gitmiştir. Yaz mevsimini çok sevdiğini yaptığı paylaşımlarla göstermektedir. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak spor yapmaktadır. Moda tutkunu olan sosyal medya fenomeni giyim tarzıyla sosyal medyada hayranlarından sık sık övgüler almaktadır. Yiğit Deha Özcan ile sevgilidir. Terazi burcudur. Instagram'da bu yazı hazırlanırken fulyabuse kullanıcı ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni Fulya Buse Çukur'un 156K takipçisi bulunurken, dijital alandaki başarısı her geçen gün artmaktadır.