Fulya Öztürk'ün Yerine Gelen Ä°sim Belli Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ve FOX'ta sunduÄŸu Fulya ile Umudun Olsun programından haberciliÄŸe dönmek istediÄŸi için ayrılan ünlü sunucu Fulya Öztürk'ün yerine bir dönem beraber çalıştığı ünlü psikolog Esra Ezmeci geldi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ve FOX'ta sunduÄŸu Fulya ile Umudun Olsun programından haberciliÄŸe dönmek istediÄŸi için ayrılan ünlü sunucu Fulya Öztürk'ün yerine bir dönem beraber çalıştığı ünlü psikolog Esra Ezmeci geldi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Fulya Öztürk'ün yerine bir dönem beraber çalıştığı ünlü psikolog Esra Ezmeci geldi. Televizyon ekranlarında muhabir ve sunucu olarak yer alan Fulya Öztürk, Fox TV'de 'Fulya ile Umudun Olsun' programıyla gündüz kuÅŸağının sunuculuÄŸunu üstlendi. GeçtiÄŸimiz günler programa flaÅŸ bir giriÅŸ yapan Fulya Öztürk, geleceÄŸiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

'Fulya ile Umudun Olsun' programını sunan Öztürk, "Aklım ruhum hep haberde kaldı, yeni sezonda program yapmak istemiyorum" diyerek haberciliÄŸe geri döneceÄŸini açıkladı. Bu haberin ardından ekran macerası 1 yıl süren Öztürk'ün yerine gelecek isim de merak konusu oldu. Fulya Öztürk'ün yerine yeni sezonda program yapacak isim belli oldu.

 

Fulya'nın yerini Esra aldı

 

Bir dönem Fulya ile Umudun Olsun programında da yer alan psikolog Esra Ezmeci, FOX TV’de "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" adıyla program sunacak. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya, 4 Temmuz Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 16.00'da Fox TV'de yayınlanacak. Programın tanıtımını Instagram hesabından paylaÅŸan Ezmeci, "Tüm iliÅŸki problemlerinizi hep birlikte çözümleyeceÄŸimiz. Esra Ezmeci ile KARÅžI KARÅžIYA 4 temmuz pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16:00 da Fox Tv’de" ifadelerini kullandı.

 

fulya ozturk un yerine esra ezmeci geldi