Fulya Zenginer Anne Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, önceki gün bebeği Milan'ı dünyaya getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, önceki gün bebeği Milan'ı dünyaya getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fulya Zenginer, önceki gün bebeği Milan'ı dünyaya getirdi. 

 

Habertürk'ün haberine göre; 'Küçük Kadınlar' dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle hafızalarda yer eden Fulya Zenginer, Milan'ı dünyaya getirdi. Oğluna kavuşan ünlü oyuncu, "15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu... Toparlanmaya çalışıyorum" dedi. 2019 yılında dünyaevine girdiği grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile mutlu bir evlilik sürdüren Fulya Zenginer, oğlunu dünyaya getirdi. 3 kilo 525 gram dünyaya gelen Milan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yarın doğum yaptığı hastaneden taburcu olacak olan ünlü oyuncu, müjdeli haberi Instagram'dan paylaştı. Zenginer, "15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu... Toparlanmaya çalışıyorum. Sevginizi ve dualarınızı hissediyorum..." ifadelerini kullandı. Evren de sosyal medya hesabından, "Çok uzun iki gündü. Arayan, mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız... Bu sonsuz mutluluğu herkesin yaşaması dileğiyle..." dedi. Çifte takipçilerinden çok sayıda tebrik mesajı yağdı. Fulya Zenginer, hastane odasından paylaşım yapmış ve, "Geliyor... Biliyorum; kardeşim gibi sevinerek, heyecanlanarak bu anı benimle bekleyenler var. O yüzden paylaşmaktan çok mutluluk duyuyorum. Dünyanın en tatlı ağrısı, benim için kimse daha önce böyle bir yolculuğa çıkmamıştı ve Milan yola çıktı..." mesajını yayınlamıştı. Daha önce, "Oğlunuzun adını neden 'Milan' koydunuz?" sorusuna yanıt veren Zenginer, "Eşimden evlenme teklifini Milano'da almıştım. Bu yüzden böyle bir karar verdim." demişti. Milan için bakıcı tutmayacağını da ifade eden ünlü oyuncu, "Oğlumu bakıcıya emanet edemem. Onu kendim büyüteceğim çünkü her anında, her saniyesinde onun yanında olmak istiyorum." şeklinde konuşmuştu.



Etiketler: