Fulya Zenginer'in Eşi Göbeğini Öptü! Ama Gülerim Ben!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Fulya Zenginer, bebeğini kucağına almaya hazırlanırken, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin göbeğini öptüğü anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Fulya Zenginer, bebeğini kucağına almaya hazırlanırken, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin göbeğini öptüğü anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Fulya Zenginer, bebeğini kucağına almaya hazırlanırken, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin göbeğini öptüğü anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Üç yıl önce grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturan oyuncu Fulya Zenginer, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Anne olmak için gün sayan güzel yıldız, eşinin göbeğini öptüğü anın fotoğrafını paylaştı. 'Küçük Kadınlar' dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer (32), anne oluyor. Bebek sevinci yaşayan Zenginer, müjdeli haberi yaklaşık dört ay önce duyurmuştu. Heyecanı gün geçtikçe artan Fulya Zenginer, bebeğinin adını 'Milan' koyacağını açıklamıştı. Anne olmak için sabırsızlanan ünlü oyuncu, önceki gün eşiyle birlikte objektif karşısına geçti.

 

fulya zenginer den esiginin gobegini optugu anlar icin ay ama ben gulerim

 

Ay ama ben gülerim!

 

Güzel oyuncu, önceki gün eşi Kuntay Tarık Evren'in göbeğini öptüğü anda çekilen bir pozunu takipçileriyle paylaştı. Zenginer, paylaşımına; "Ay ama ben gülerim" notunu düştü. Fulya Zenginer, geçtiğimiz ay da pembe triko takımı ve elindeki çiçek demeti ile verdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Milan'ı kucağına almaya hazırlanan Fulya Zenginer'in karnının iyice belirginleştiği görülmüştü.

 

Öte yandan birkaç hafta önce de Fulya Zenginer’e, eşi Kuntay Tarık Evren’den bebek hediyesi gelmişti. Grafik sanatçısı, dört ay sonra erkek bebek dünyaya getirecek oyuncuya İtalya’nın Milano şehrinden ev almıştı. Çift, yaz aylarında şehre giderek, hem tatil yapacak hem de tarihi yerleri gezecek. Daha önce bebeğinin ultrason fotoğraflarını paylaşan Fulya Zenginer, "Ailenin yeni üyesi yükleniyor... Uzun zamandır fotoğraflarımda tek başıma değildim ve bunu sizinle paylaşmak için kendisinin biraz daha büyümesini bekliyordum. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, içimde kalbinin attığını öğrendiğimden beri hayat çok beklenmedik ve çok güzel" ifadelerini kullanmıştı.